Lego opkoper

Oude Lego verkopen

Heb je op de zolder nog een mooie partij Lego staan? Een doosje met steentjes en je weet niet wat je er mee moet doen?

Wij kopen jouw Lego op! Stuur ons een duidelijke omschrijving van de Lego die je hebt, bijvoorbeeld hoeveel dozen, hoeveel kilo of welke boekjes erbij zitten.

Moet de Lego compleet zijn?

Nee; dat hoeft niet, de setjes Lego hoeven niet compleet en uitgezocht te zijn. Dit doen wij voor je. Je krijgt bij Bricksdrenthe altijd een eerlijke prijs voor je Lego.

  • De Lego mag niet verlijmd zijn
  • De Lego mag niet kapot zijn

Lego is om mee te spelen en wij weten hoe kinderen met Lego spelen. Een partij Lego hoeft niet 100% schoon, netjes en uitgezocht te zijn. Een beetje ander speelgoed ertussen, een stukje kapot, allemaal geen probleem. Een goede stelregel is dat 90% van de partij in ‘goede’ conditie moet zijn. Dit betekent dat 10% van de partij anders speelgoed, nep lego, kapot of ernstig beschadigd mag zijn.

Is er meer dan 10% van de Lego niet in goede conditie? Dan betekent dit niet dat we je partij willen opkopen, dit betekent alleen dat de prijs voor je partij in waarde daalt. Ongesorteerde Lego kost ongeveer 8 euro per kilo, maar of je deze prijs krijgt is afhankelijk van een aantal factoren. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie.

 

Hoe werkt het?

Stuur onderstaand formulier in, beschrijf de Lego zoals jij het te koop aanbiedt en wij nemen contact met je op.

6 + 10 =